Bahlool gillar bild på Abu Lulus (Omars mördare) grav!

Introduktion

Kära Bahlool sa detta om att svära mot sahaba på sin blogg: Jag vet av egen erfarenhet att de shiiter vi umgåtts med och att vår familj är mycket fjärran denna sed.”

Men tyvärr så verkar detta utalande ha varit taqiyyah… Vi kunde förra månaden avsöja hur en admin och skribent på bahlool.se hade gillat en anti sunnitisk meme på Facebook och idag kan vi tyvärr avslöja att Bahlool själv har gillat anti-sahaba och anti sunnitiska bild på Facebook.

Bahlool har på sin blogg försökt framstå som en normal shia som tar avstånd från Yasir al habib och de andra shiiterna som svär åt sunniter och sahaba men följer man hans Facebook verkar det vara en annan femma.

Idag så blev vi på shia-islam.se förvånade över att se Bahlool gilla en bild på Abu Lu’lu’s grav i Kashan, Iran. självklart är inte han begravd där eftersom han dog i profetens moske antingen genom självmord eller genom att sahaba dödade honom men enligt shias så var han en rättfärdig muslim och en av Alis shia och efter mordet på Umar så flydde han till Kashan där han nu är ”begravd”.

Skärmdumparna:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


fem × 3 =