Skribent på bahlool.se hånskrattar åt anti sahaba meme

Introduktion

26e november 2010 publicerade Bahlool ett inlägg på sin blogg om att det är förbjudet att svära, håna eller baktala sahababa. Han kallade svärandet av Sahaba för ett ”Indien och Pakistan” fenomen.

Han fortsätter med att beskriva denna ”sed” som fjärran för honom och hans kompis/familjekrets. Och han avslutar med att berätta hur han gick emot radikala shiiter genom att nämna Imam Alis uttalande om att det var förbjudet att svära åt ”våra” fiender.

Detta inlägg var väldigt nobelt och fint skrivet som uppskattas av oss sunniter men hur är det egentligen? I ett tidigare inlägg så avslöjade vi på shia-islam.se att det hade skett en diskussion i Facebook gruppen ”Sveriges shiamuslimer” (som ägs av bahlool) om hur shiiter ska gå till väga för att svära åt profetens kompanjoner samt fruar. Och nu kan vi tyvärr avslöja Amne Al-Ansari som är en av skribenterna på bahlool.se har gillat och hånskrattat på en anti sunnitisk meme.

Vi på shia-Islam.se ber er att ta avstånd från denna typen av extremism precis som vi tar avstånd från de extrema anti shiitiska hemsidorna och deras lögner gentemot er. Det är inte passande att ni skriver en sak på eran blogg men i verkligheten går ni tvärt emot det ni predikar.

Screenshoots:

 

 

 

 

 

 

 

 

Om ni inte uttalar er eller tar bort denna hatiska individ tolkar vi det som om att ni utför Taqiyyah!

Ayatollah Khomaini förklarar ”Mudaratiyah Taqqiyah” i sin bok al Raseal 2/174, skriver han:

”Det är en handling som gör att de som har meningsskiljaktigheter (sunnimuslimer) börjar tycka om oss, vi lockar dom med vänlighet när vi är i en situation där vi varken fruktar för våra liv eller skada, detta är tvärtemot taqqiyah av rädsla. ”

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*


sjutton − 11 =